Masia catalana, restaurat valles , restaurante valles, restaurantes Barcelona, restaurantes con piscina, en el montseny, cerca de sant celoni, cardedeu, llinars de valles, granollers, circuit de Catalunya, la roca  village , camp de  golf villalba, Karting cardedeu, bodas , bautizos, comuniones, zona infantil parque infantil, con animales, campo de futbol, tenis , frontón, jardines, parquing grande, toboganes aquaticos, almuerzos, todo tipo de fiestas, ,, ideal para niños , ideal per nens, , excursiones a caballo, packs menú,

Cuadro de texto: Cuadro de texto: RESTAURANT
Salons i entorns 
Cuadro de texto: NOSALTRES
Els orígens 
Cuadro de texto: _______________________________
Cuadro de texto: _______________________________
Cuadro de texto: _______________________________
Cuadro de texto: CARTA I MENÚS 
La nostre cuina i preus 
Cuadro de texto: HORARI
Que estem per vostès 
Cuadro de texto: COM ARRIBAR-HI
Indicacions 
Cuadro de texto: _______________________________
Cuadro de texto: _______________________________
Cuadro de texto: _______________________________
Cuadro de texto: CLIENTS
Promocions

Segueix-nos al Facebook

Cuadro de texto: @restaurant_can_llanca

POLITICA DE RESERVES  I CANCELACIONS

RESTAURANT CAN LLANÇA

POLITICA DE RESERVES DEL RESTAURANT CAN LLANÇA

 

Benvolgut/da client/a,

 

Són moments difícils en què, avui més que mai, hem de tenir cura dels nostres clients.

Per poder assegurar un bon servei a tots els que visiten casa nostra. Es millor tenir la planificació i la preparació, i encara que hem demostrat que sabem desenvolupar-nos bé en situacions de incertesa, és a la nostra mà reduir al màxim els riscos que puguin afectar el nostre negoci.

 

Els nostres treballadors depenen de la bona gestió del restaurant, per això és imprescindible adaptar-se diàriament a les necessitats dels seus comensals, la satisfacció dels quals és la base de la bona hostaleria.

Aquest establiment treballa amb productes de temporada i frescos que requereixen una planificació de compra. Per aquestes raons, per a la gestió correcta de l'activitat i per prevenir el malbaratament alimentari, hem de comptar amb polítiques de reserva que garanteixin el millor dels serveis.

 

L'objectiu d'aquesta política de reserves i cancel·lacions es minimitzar el perjudici que ens suposa deixar una taula buida.

Les dates festives del 25 i 26 de desembre, serà obligatori fer un pagament per avançat de la reserva. La resta de dies per grups superiors a 10 persones també s’aplicarà aquest pagament.

 

RESERVES

 

Per reservar, pot trucar-nos al telèfon del restaurant Can Llança 938461003 dins l’horari de l’establiment. Comprovant disponibilitat i donant la confirmació de la reserva al mateix moment.

 

Pot escriure'ns al següent email: adamgenis@gmail.com , on li contestarem a la mateixa adreça des de la que ens ha escrit, comprovant disponibilitat i donant o no la confirmació de la reserva.

 

S’ha d’indicar: dia, hora, número de comensals i telèfon de la persona de contacte.

En el moment en què ens confirmeu la vostra reserva, es realitzarà un càrrec equivalent a 25% per comensal en concepte de pagament anticipat, del preu del menú corresponent de la reserva, que serà deduït del preu final del servei. En cas de no presentar-se ,  no es tornarà el cobrament realitzat

 

Per finalitzar la reserva, haurà d'aportar número de targeta ,o fer transferència, i es dona per acceptat, les condicions de la nostre política de reserva i cancel·lacions, i la política de protecció de dades.

 

Les reserves es mantindran durant 30 minuts després de l'hora convinguda. Entenem que a vegades poden sorgir retards inesperats, fent ajusts d’horari. Es recomana comunicar-se amb el restaurant en cas que es vulgui modificar la reserva.

Si arriba mes tard sense haver comunicat, es possible que no el podem acomodar-lo. En aquest cas, haurà d’esperar a que tinguem un altre taula lliure. I si decideix cancel·lar ,no es tornarà el cobrament realitzat.

 

 

CANCELACIO DE RESERVES

 

CANCEL·LACIÓ IMPUTABLE AL CLIENT
 
Qualsevol modificació o anul·lació de la reserva s'ha de comunicar amb una antelació mínima de 7 dies , abans de l'hora de reserva. La cancel·lació es gratuïta.
Si la cancel·lació de la reserva fos entre 6 dies a 3 dies abans de la reserva es cobrarà el 50% del pagament anticipat.
Si la cancel·lació de la reserva fos entre 72 hores a 24 hores abans de la reserva es cobrarà el 80% del pagament anticipat.
Fora del termini indicat per fer les cancel·lacions, no es tornarà l’import del pagament anticipat.
 
Si la modificació impliqués un canvi de dia/hora que no pogués ser atesa, no es tornarà el pagament anticipat. 
Si la modificació impliqués un canvi de dia/hora que si pogués ser atesa, es mantindrà el pagament anticipat. 
 
Si suposés la assistència de menor nombre de comensals reservats, es cobrarà el preu anticipat del comensal. Si es plantegés un augment de comensals, i no hi hagués possibilitat d'acomodar-ho, el client decidirà sobre mantenir o no la reserva.
 
Fora del termini indicat per fer les cancel·lacions, en cas de no acudir no es tornarà l’import del pagament anticipat.
 
En el cas d’una emergència real e inevitable ,o de malaltia, sempre justificable. Es cancel·les fora de termini , s’estudiarà l’ excepcionalitat del cas. 
 
CANCEL·LACIÓ IMPUTABLE A L'ESTABLIMENT O PER CAUSA DE FORÇA MAJOR
 
En tots dos casos, l’establiment tornarà la quantitat pagada per avançat.
Per causa de força major s'entenen aquelles circumstàncies imprevisibles, imprevistes, previsibles però inevitables i/o alienes al seu control que fessin no recomanable, impossible, il·legal o no convenient la prestació del servei en les condicions acordades.