Masia catalana, restaurat valles , restaurante valles, restaurantes Barcelona, restaurantes con piscina, en el montseny, cerca de sant celoni, cardedeu, llinars de valles, granollers, circuit de Catalunya, la roca  village , camp de  golf villalba, Karting cardedeu, bodas , bautizos, comuniones, zona infantil parque infantil, con animales, campo de futbol, tenis , frontón, jardines, parquing grande, toboganes aquaticos, almuerzos, todo tipo de fiestas, ,, ideal para niños , ideal per nens, , excursiones a caballo, packs menú,

Cuadro de texto: Cuadro de texto:  Historia masia  
   Un restaurant familiar, on ja portem tres  
   generacions de la família Genís, servint als nostres 
   clients.
Cuadro de texto: RESTAURANT
Salons i entorns 
Cuadro de texto: NOSALTRES
Els orígens 
Cuadro de texto: _______________________________
Cuadro de texto: _______________________________
Cuadro de texto: _______________________________
Cuadro de texto: CARTA I MENÚS 
La nostre cuina i preus 
Cuadro de texto: HORARI
Que estem per vostès 
Cuadro de texto: COM ARRIBAR-HI
Indicacions 
Cuadro de texto: _______________________________
Cuadro de texto: _______________________________
Cuadro de texto: _______________________________
Cuadro de texto: CLIENTS
Promocions 
Cuadro de texto:

           L’origen de la  masia Can Llança es remunta molts segles enrere i ja fou citada en diversos textos datats al segle X , La masia Can Llança fou l’antiga casa pairal dels cavallers de Llança, senyors feudals, fins que en els últims segles va passar a esser propietat de la família dels  De Via. Entrant ja al segle XX fou heretada per Antonio De Via qui  a l’any 1921 va llogar la finca al senyor Esteve Genís. L’any 1934 la finca va ser venuda al senyor Barnils, qui va vendre la casa pairal l’any 1965  al senyor Joan Genís, que començar a servir-hi menjars. Un bon dia que el propietari de la finca va urbanitzar, i aquí va ser quan van  parlar amb els seus fills i els i van plantejar quedar-se i fer de restauradors. Van començar servint carns a la brasa i amanides, a l’entrada de la masia l’ any  1968. En Joan Genís  junt la seva dona Remei Serra van ser els fundadors del restaurant Can Llança.

 

En Joan va anar a viure a la masia Can Llança amb un any de vida. Va fer de masovers  i de pagès de la masia i finca. Es  va casar amb la Remei Serra, i van tenir quatre fills. Van comprar la masia, que era una casa de pagès molt vella i amb males condicions, i any rere  any  la reformaren i l’adequaren per el negoci, fins que a arribat a l’estat actual. Mes endavant  l’any 1988 en Joan va comprar tota la zona esportiva amb les piscines, així a quedat un  gran complexa. Seguint el negoci familiar com a segona generació,  si ha quedat el seu fill Salvador Genis i la seva dona M ª Àngels Domènech, i ara també el seu net Adam  Genis com a tercera generació ,  continua amb el negoci familiar.

Diploma de turisme de la Generalitat de Catalunya         

Fogons d’honor de la confraria del bacallà

Segueix-nos al Facebook

Cuadro de texto: @restaurant_can_llanca